OBOT SITUATA VIJON TE JETE E VESHTIRE

Ne njesine administrative Ana e Malit situate nga permbytjet vijon qe te jete e njejte. Nese pergjate oreve te paradites banoret thone se uji eshte terhequr me rreth 20 centimeter.

Fermeret kerkojne qe te njihen demshperblimet.

Forcat e ushtrise vijone qe te jene ne gadishmeri per banoret e zones. Ata thone se pasditen e se enjtes kane bere transportimin e nje vajze rreth 30-vjecare, rasti i pare ky i emergjences shendetesore.

Fryrja e Lumit Buna ka dhene ndikim te menjehershem ne rritjen e nivelit te ujit. Per banoret e fshatit Obot, te mbjellat e tyre kane shkuar dem. Ata kerkojne demshperblimet e permbytjeve.

Lexoni dhe kete

PROBLEMET ME ENERGJINE ELEKTRIKE NE THETH

Luhatjet e energjisë elektrike dhe shpeshherë mungesa e saj ka krijuar një problem serioz për …