Saturday , 24 March 2018

OBOTI BLLOKOHET, BANORET KERKOJNE NDIHME

Ne Obot nuk mund te hysh me veçse me varka. Varketaret tashme jane te vetmit qe mund te ofrojne sherbim transporti. Niveli i ujit ne rruge eshte shume i larte mjetet e ushtrise jane zevendesuar me varka.

Ushtaret e repartit te Vaut te Dejes ju vijn ne ndihme banoreve ndersa keta te fundit sqarojne se situata eshte shume e rende ne fshat. Varka ne rruget e Obotit eshte i vetmi mjet qe ata te qarkullojne.

Niveli i ujit ne fshat eshte rreth 50 cm. Ne kete fshat çdo gje eshte e paralizuar. Uji i pijshem dhe ushqimet per kafshet jane nevojat emergjente per kete fshat i cili permbytet vazhdimisht si shkak i sharkimit te HEC-ve dhe rritjes se nivelit te ujerave ne Liqenin e Shkodres dhe oer rrjedhoj edhe ne Lumin Buna.

Lexoni dhe kete

MILLJA: SHQETESIM MBETET PIKA KRITIKE E LIQENIT TE SHKODRES

Pika kritike e liqenit të Shkodrës mbetet shqetësim për prefektin e Qarkut Shkodër, Çesk Millja. …