Sunday , 17 January 2021

OBOTI NJË JAVË I RRETHUAR NGA UJI

Banoret e Obotit në Anë të Malit kanë vetëm për këtë mënyrë transporti nga ana e forcave të ushtrisë të Repartit të Vau të Dejes.

Ndërsa shprehen se situata në fshatin e tyre është e rëndë duke u dëmtuar të gjitha të ardhurat…

Oboti është fshati më i goditur nga përmbytjet, ndërsa banorët përballen me dëme të mëdha, ndihmat që u dërgohen janë të papërfillshme nga dëmi që ju shkaktohet vit pas viti si shkak i shkarkimeve nga Hidrocentraleve.

Lexoni dhe kete

MANASTIRLIU: DO MBETEN NË FUQI MASAT AKTUALE NË VEND

Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu, dhe përfaqësues të Komitetit Teknik të Ekspertëve dolën këtë të …