Monday , 26 October 2020

OPERATORET TURISTIK PREZANTOJNE ANALIZEN PER PLAZHIN E SHENGJINIT

Moti me shi qe shoqeroi sezonin dhe zjarri ne malin e Shengjinit ishin faktore qe ndikuan kete sezon veror ne Shengjin, por kishte edhe problematika te cilat mund te ishin zgjidhur me heret dhe jane detyrim i njesise administrative dhe bashkise lezhe qe ti marre ne konsiderate. Kjo eshte analiza qe i kane bere mbarevjatjes se sezonit veror operatoret turistik ne Shengjin.
Prania e bagetive ne brezin e reres, probleme ne sherbimin e pastrimit, shfaqja serish e probleme ne furnizimin me energji elektrike dhe uje te pijshem jane disa nga nderhyrjet qe biznesi kerkon te ndermerren per sezonin e ardhshem.
Sipas operatoreve turistike, sezoni kete vit u mbyll me heret se vitet e shkuara, pasi qe ne fillim te muajit shtator nisen reshjet e shiut, por duhet qe njesia administrative te jete me e pranishme kryesisht gjate 3 muajve te veres, por edhe pertej kesaj periudhe.

Lexoni dhe kete

VJERDHA: TË HËNËN RIKTHEHEM NË PUNË

Nga e hëna, Fuat Vjerdha do të kthehet në krye të Gjykatës së Apelit të …