Saturday , 17 March 2018

ORGANIZIMI I PROÇESIT TE ANALIZES SE ZGJEDHJEVE TE 25 QERSHORIT

Edhe ne Malesi te Madhe, ashtu si ne te gjitha deget e tjera te Partise Demokratike ne vend, ka nisur organizimi i strukturave dhe percaktimi i grupit te punes qe me pas vijon me kryerjen e analizes se rezultatit te zgjedhjeve te 25 qershorit ne kete bashki. Mbledhja u zhvillua pasditen e se Premtes ne ambjentet e selise se PD-se Malesi e madhe, ku mori pjese edhe i deleguari i kryetarit te PD-se Basha per qarkun e veriut, Kreshnik Çollaku. Ai u shpreh i angazhuar qe ky proces te zhvillohet me cdo anetar te partise dhe secili te shpreh verejtjet e tij.

Ne mbledhje pervec kreu te PD-se Malesi e Madhe, Anton Kokaj, moren pjese edhe perfaqesues te kesaj force politike ne Malesi te Madhe.

Lexoni dhe kete

DEPUTETI I PARTISË DEMOKRATIKE DORËZON MANDATIN E DEPUTETIT

Eduard Halimi ka dorëzuar sot mandatin e deputetit. Lajmin e ka bërë të ditur vetë …