ORGANIZOHET DITA OLIMPIKE NE LEZHE

Eshtë organizuar në Lezhë Dita Olimpike.Ky aktivitet bëri bashkë nxënësit e të gjitha shkollave, të cilët marshuan nga sheshi qendra e qytetit drejt stadiumit ku më pas u bënë pjesa e lojrave të ndryshme sportive.

Organizimi ishte krejt i veçantë, duke tërhequr vemendjen e shumë të pranishmeve që kishin mbushur shkallët e stadimumit.Drejtori rajonal i Arsimit Bardhok Pulaj tha ky aktivitet është kurorëzimi i të gjithë veprimtareve sportive të shkollave përgjatë një viti.

Vlerat e sportit janë të jashtëzakonshme, ky ishte mesazhi që u përcoll në këtë veprimtari. Në fund të kësaj veprimtaria të organizuar nga Drejtoria Arsimore u shpërndanë dhe çmime për shkollat që arriten sukses.

Lexoni dhe kete

“TY MBI RERE TE VIZATOJ” TRIUMFON NE FESTIVALIN E KENGES PER FEMIJE

Kjo është kënga fituese e edicionit të 57-të të festivalit mbarëkombëtar të këngës për fëmijë. …