Friday , 21 February 2020

ORGANIZOHET KONCERTI “ NDËRMENDJE 2019”

E kthyer në traditë tashmë, pasditën e së dielës është organizuar koncerti gala “Ndërmendje 2019”. Ky koncert u organizua në skenën e teatrit “Migjeni” të qytetit të Shkodrës.

Nën drejtimin e dirigjentit Jetmir Barbullushi, kishte edhe të ftuar special si Paolo Marzocchi në piano dhe Ana Lushi soprano, ndërkohë merrnin pjesë solistë si: Lorenc Radovani, Adelina Paloja, Blerta Cina, Niki Mjeda dhe Semir Hoxha, si edhe kori polifonik “Prenkë Jakova”. Koncerti është filmuar i plotë nga TV Rozafa.

Lexoni dhe kete

“TURQISHTJA DHE SHQIPJA, MË SHUMË SE 4000 FJALË TË PËRBASHKËTA”

Turqishtja dhe shqipja përmbajnë më shumë se 4 mijë fjalë, shprehje dhe idioma të përbashkëta. …