Wednesday , 25 April 2018

ORGANIZOHET NE SHKODER KONFERENCA E MJEKESISE

Kete te shtune eshte organizuar nje konference mjekesore ne qytetin e Shkodres. Nje conference qe kishte ne fokus urgjencat mjekesore dhe per te bere nje analize te sistemit te kesaj urgjence. Skender Brataj, shef i pergjithshem i sistemit te urgjencave, tha se teknologjia na lejon qe te mos humbasim asnje thirrje te qytetareve prane urgjences mjekesore.

Brataj shtoi se te gjithe spitalet rajonale jane te lidhura me qendren nderkombetare te urgjences nderkombetare.

Ne kete konference moren pjese mjeke te spitalit Rajonal te Shkodres, ku disa prej tyre u pajisen edhe me certifikata mirenjohjeje.

Lexoni dhe kete

MBESHTETJA NDAJ FERMEREVE NGA PROJEKTI “AGRO-TURIZEM ALBANIA”

USAID, Ambasada e Suedisë dhe CEED Albania, në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër, organizuan këtë të …