Friday , 23 October 2020

OSHEE, 10 MLN EURO INVESTIME NE RAJONIN E SHKODRES

Investimet ne Rajonin e Shkodres kapin shifren e 10 mln eurove. Keshtu u shpreh nga qyteti i Shkodres, administrator i OSHEE-se, Adrian Cela, teksa ishte i pranishem kete te Marte per te inspektuar qendren e re te Kujdesit ndaj Klientit Shkoder.

Cela permendi disa investime qe jane ne proces ne zonat rurale, por u ndal per te folur edhe per monitorimin online ne keto qendra te operatorit te shperndarjes se energjise elektrike, si edhe per skemen me 12 mije leke te vjetra ne muaj per familjet me ndihme ekonomike, qe sipas Celes nese respektojne kete skeme i behet reduktimi i kamat-voneses.

Sporteli ne Shkoder eshte nje nga 14 sportelet e para qe jane rinovuar ne vendin tone dhe te tjera investime pritet te behen ne qytetin e Shkodres ne ditet ne vijim, ku nje gje e tille u premtua nga vete administratori i OSHEE-se.

Lexoni dhe kete

100-VJETORI I LINDJES SË SHËN GJON PALIT TË DYTË

Kisha Katolike Shkodër ka organizuar një meshë pasditën e së enjtes me rastin e 100-vjetorit …