Sunday , 27 September 2020

OSHEE: 12 MUAJ AFAT PER AKT- MARREVESHJET E BIZNESIT

Mundesia e bizneseve te cilet rezultojne debitore per te lidhur kontrate me OSHEE vazhdon per 12 muaj ndersa per familjaret do te rishikohet pasi duhetnje vendim I qeverise per tu dhene zgjidhje debitoreve familjare te cilet nuk kane lidhur kontrate brenda afatit te percaktuar qe ishte deri me 31 mar. Ky sqarim eshte bere gjate nje interviste per tv rozafa nga drejtori I OSHEE per njesine Shkoder Gasper Volaj.

Gjithashtu Volaj tha se me ndihmen e bankes boterore do te kete investime edhe ne kabinat elektrike dhe rrjetin I cili eshte mjaft I amortizuar.

Kabinat elektrike nje problem I theksuar per sigurine e ulet dhe amortizimin e tyre duket se tashme do te riparohen kjo e premtuar nga vete Volaj

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit të vogël në skemën e TVSH-së është një …