Saturday , 26 September 2020

OSHEE: NDERPRERJA E ENERGJISE NGA DEFEKTI

Pas akuzave të partisë demokratike ndaj OSHEE- së për nderprerjen e energjise elektrike gjate konferences se FRPD. Ka arhur edhe reagimi i operatorit të shperndarjes se energjise elektrike.

OSHEE- ja  ka kerkuar ndjese per shkeputjen e energjise elektrike ndersa ka sqaruar se shkak I nderprerjes se energjise ka qene nje defekt I krijuar nga luhatjet dhe nuk ka patur asgje te qellimshme.

 

Gjate dites se Shtune Kryedemokrati Lulzim Basha ka qëne i pranishem ne qytetin e Shkodres ku mori pjese ne konferencën zgjedhore të Forumit Rinor. Kur po forcoheshin akuzat në drejtim të qeverisë, fjalimi i Lulzim Bashës do të ndërpritej nga ikja energjisë elektrike. Kjo solli edhe akuzat e PD- se ndaj OSHEE- se dhe reagimin e kesaj te fundit.

Lexoni dhe kete

PROTESTA E MJEKĂ‹VE PĂ‹R 4 KĂ‹RKESA

MjekĂ«t dhe infermierĂ«t kanĂ« mbajtur kĂ«tĂ« tĂ« enjte njĂ« protestĂ« tĂ« heshtur njĂ« orĂ«she tek …