Sunday , 27 September 2020

OSHEE: Plotesohet lista e faljeve te debive per NenShkodren

Kane kerkuar demshperblimin per permbytjet e viteve 2010-2011 duke I kompensuar me faturat e energjise elektrike. Nje kerkese e cila per drejtorin e OSHEE Gasper Volaj tashme eshte e mbyllur. Kjo pasi gjate javes jane plotesuar te gjitha dosjet dhe jane derguar prane ministriis per verifikim total .I pyetur per listen e meparshme Volaj tha se kesaj liste I jane shtuar edhe shume te tjere.

Nga ana tjeter Volaj permendi zonat te cilat jane me problematike aktualisht me furnizimin me energji elektrike per shkak te kushteve atmosferike.

Drejtori I Oshee-se konfirmoj se banoret e nenshkodres se shpejti do te marrin pergjigjen qe meritojne. Debi zero kjo ne kuader te demshperblimit te permbytjeve. Kerkese e cila I ka quar disa here banoret ne proteste.

Lexoni dhe kete

11,493 BIZNESE TE VOGLA KALUAN NE TVSH, PA KOSTO

Administrata tatimore njofton se kalimi i biznesit të vogël në skemën e TVSH-së është një …