Wednesday , 25 July 2018

OSHEE, VIJON RIPARIM I SISTEMIT ELEKTRIK NE NJESITE ADMINISTRATIVE

Pavarsishte deklarates se OSHEE e cila ne faqen zyrtare thote se gjate ketyre diteve zona e Shkodres do te kete problematika ne furnizimin me energji elektrike, Drejtori i OSHEE Xhevat Mollca thote se po behen nderhyrje ne cdo njesi, ndersa me problematike eshte zona e Darragjatit.

Mollca ka nje mesazh edhe per ata qe kane kabina private ne banesat e tyre, duke theksuar se OSHEE- ja nuk mund te nderhyje per ti riparuar prane objekteve private.

Ne Dobrac sistemi i ri do te shtrihet ne te gjithe fshatin ndersa ne sezonin e dimrit nuk do te kete problematika perfundon Mollca

Lexoni dhe kete

NUK KA RESHJE SHIU PREJ DISA ORESH, POR JA ÇFARE NDODH NE KETE LAGJE TE SHKODRES

Rruga “Vllaznimi” në lagjen “Mark Lula” të qytetit të Shkodrës vijon të jetë nën “pushtetin” …