Friday , 22 October 2021

OSJA: KEMI ZBATUAR PROTOKOLLET E MINISTRISË PËR VITIN E RI SHKOLLOR

Janë gjithsej 18.151 nxënës në Bashkinë Shkodër që do i rikthehen bankave të shkollave që këtë të hënë. Prej tyre, 1.301 nxënës janë në klasë të parë në arsim publik dhe privat.

Një gjë e tillë u bë e ditur nga drejtorja e zyrës vendore të arsimit Shkodër, Blediana Osja, që uroi një fillim të mbarë për nxënësit dhe mësuesit.

Osja tha se jemi përpjekur të zbatojmë protokollet e ministrisë, ndërkohë e pranoi se janë të listuara disa shkolla që kanë probleme, por që do hapen të gjitha.

Ajo tregon si do veprohet nëse një mësues rezulton pozitiv me Covid-19…

Të hënën në vendin tonë nis viti i ri shkollor, që i gjen mësuesit dhe nxënësit në një situatë aspak të zakontë.

Lexoni dhe kete

“TRANSPORTI URBAN NË SHKODËR DREJT KAPITULLIMIT”

Që nga data 8 gusht, kur u organizua protesta për shërbimin e transportit urban, situata …