Thursday , 25 February 2021

“PA LUTJE NUK MUND TË BËJMË ASGJË”

Nga mesha e kësaj të dielë, arqipeshkvi i dioqezës Shkodër – Pult, Imzot Angelo Massafra, foli për lutjen.

Ai tha se pa lutje nuk mund të bëjmë asgjë dhe nuk mund të jemi besnik.

Gjithashtu, Imzot Massafra u ndal edhe tek të sëmurët, duke përcjellur mesazhe të rëndësishme.

Lexoni dhe kete

LAÇ, NGA SHEMBJA E PALLATEVE DEMTOHET OBJEKTI PRIVAT

Ndërhyrja për shembjen e pallateve të dëmtuara nga tërmeti në lagjen nr.4 të qytetit të …