Saturday , 16 February 2019

PAGESA E KONTRIBUTEVE PER TE PERFITUAR PENSIONIN

Derdhja e kontributeve nga ana e qytetarëve për të përfituar pensionin është tepër e rëndësishme. Kështu shprehet drejtorja e Institutit të Sigurimeve Shoqërore në Shkodër, Violeta Staka. Në një prononcim për mediat, Staka thekson se duhet një ndërgjegjësim më i madh nga qytetarët përsa i përket kontributeve. Sipas saj, situata është drejt një ndryshimi pozitiv.

Jo më kot, pagesa e sigurimeve shoqërore, për ato që nuk kanë përmbushur vitet e punës, është e vetmja formë për të përfituar pension në moshën e pleqërisë.

Lexoni dhe kete

14 SHKURT, DITA E SHEN VALENTINIT

Ashtu si në të gjithë vendin edhe në Shkodër, qytetarët kanë festuar festën e Shën …