Thursday , 27 February 2020

PAKETA ANTI-SHPIFJE, FLET META

Presidenti i Shqipërisë Ilir Meta deklaroi në përfundim të aktivitetit të organizuar nga Avokati i Popullit se do ta shikojë me vëmendje miratimin e paketës anti-shpifje dhe më pas do të flasë me argumente. Nga ana tjetër, Meta sheh me shqetësim largimin e shqiptarëve nga vendi, duke iu referuar të dhënave në 10 muajt e parë të këtij viti.

Ndër të tjera Meta theksoi se shpreson që ky fundviti dhe ky tërmet me shumë pasoja që na mësoi se më e rëndësishme se cdo gjë është jeta dhe shëndeti dhe është dashuria për njëri tjetrin të reflektojmë për një politikë të re, që drejton në mënyrë gjithëpërfshirëse dhe që garanton llogaridhënie.

Lexoni dhe kete

META: DO MARRIM ME QETËSI ÇMONTIMIN E GRUSHTIT TË SHTETIT

Pjesëmarrës në këtë grusht shteti është vetë qeveria dhe gjysmë-parlamenti. Presidenti Ilir Meta ka vijuar …