Monday , 20 September 2021

PAKETA FISKALE, DEBATE NE KESHILLIN E BASHKISE M. MADHE

Keshilli i bashkise malesi e Madhe ka miratuar unanimisht paketen fiskale per vitin 2017- pas disa ndryshimeve te propozuar nga keshilltaret e djathte.

Gjate diskutimeve, keshilltaret e djathete kane ngritur zerin per rritjen e disa taksave duke e cilesuar si te padrejte pasi ne bashkine e Malesise se Madhe ekonomia ka rene ndjeshem dhe ne te shumten e rastave sherbimi nuk kryhet.

 

Me pas keshilli I bashkise ka miratuar edhe ndihmen ekonomike dhe paaftesise per muajin janar 2017, miratimi i bursave te studimit, si dhe miratimi i planit te zhvillimit te njesise administrative Kelmend.

Lexoni dhe kete

LEZHE, NE RADHE PER TE PAGUAR ENERGJINE ELEKTRIKE

Pagesa e faturavë të energjisë elektrike është kthyer në sfidë për qytetaret në Lezhë. Prej …