PAKETA FISKALE E VITIT 2020 NE BASHKINE LEZHE

Bashkia Lezhë do të ule në masën 30% taksat vendore dhe 10 deri në 20% tarifat e shërbimit. Konfirmimi ka ardhur nga kryebashkiaku Pjerin Ndreu gjatë një takimi me qytetar dhe grupet e interesit për paketen fiskale të vitit 2020. Sipas Ndreut në Lezhë do të zbatohen një sërë projektesh të rëndësishme që do ti ndryshojne pamjen këtij qyteti.

Ndreu evidentoi faktin se shumë biznese në Lezhë nuk paguajnë taksa dhe kjo situatë është e papranueshme.

Bashkia Lezhë po organizon takime në të gjitha Njesitë Administrative, duke marrë dhe mendimin e grupeve të interesit për paketen e re fiskale që do të miratohet shumë shpejt nga Këshilli Bashkiak.

Lexoni dhe kete

SITUATA NË BASHKINË SHKODËR, REAGON PËRSËRI ADEMI

Kryebashkiakja e Shkodrës Voltana Ademi ka reaguar sërish për situatën në Bashkinë Shkodër nga Koronavirusi. …