Friday , 19 January 2018

PAKO USHQIMORE PËR FAMILJET NË NEVOJË NË NJËSINË RRETHINA

Bashkia Shkodër dhe motrat “Bashkësia e Udhës Shpirtërore”, monitoruar nga një fondacion gjerman kanë nisur shpërndarjen e disa pakove ushqimore në Njësitë Rrethina. Pako të cilat shpërndahen për familjet në vështirësi ekonomike në këtë njësi administrative. Kreu i kësaj njësi, Vlash Pjetri, tregoi se ku shpërndahen këto pako ushqimore dhe theksoi se nevojat janë të shumta, ndërkohë që janë përfshirë familjet që kanë më shumë nevojë.

Përzgjedhja e familjeve është bërë në bazë të ndihmës ekonomike dhe në njësinë Rrethina përfitojnë pako ushqimore 1.145 familje.

Lexoni dhe kete

ZGJEDHJET LOKALE NE ULQIN NE “AUTOCHTHONOUS”

Autostrada Adriatiko-Joniane do kaloi nëpër bregdetin e Ulqinin duke u lidhur me Velipojën dhe më …