Thursday , 25 February 2021

PANAIRI I PRODUKTEVE TË NJËSIVE ADMINISTRATIVE TË BASHKISË SHKODËR

Tregtarë të njësive administrave të Bashkisë Shkodër janë bërë bashkë në panairin e organizuar në sheshin para bashkisë. Panairi i produkteve agro-përpunuese dhe resurve të territorit synonte promovimin e produkteve të zonave të Bashkisë Shkodër.

Gjithashtu, Ademi premtoi mbështetje ndaj bizneseve në këto zona.

Ky panair shënoi edhe hapjen e aktiviteteve për Javën e Pavarësisë në Bashkinë Shkodër.

Lexoni dhe kete

OBOTI DEL NGA IZOLIMI PAS 43 DITËSH PËRMBYTJE

Fshati Obot i Njësisë Ana e Malit në Bashkinë e Shkodrës për 43 ditë ka …