Friday , 17 January 2020
Breaking News

PANAIRI NË NJESINË ADMINISTRATIVE RRETHINA

Njësia Administrative Rrethina në Bashkinë e Shkodrës ka përmbyllur panairet që organizohen në çdo njësi. Në qendër të tij ishte promovimi i vlerave të padiskutueshme që kjo zonë mbart në vetvete, ashtu si të gjitha njësitë e tjera. Rrethinat njihen për traditën e mikpritjes dhe bujarisë, por edhe vreshtarinë, prodhimin e verës dhe rakisë.

Panairi, përveç ekspozimit të produkteve artizanale të zonës, ishte një mundësi edhe për promovimin e kulinarisë. Grupet artistike të zonës por edhe grupi i valleve dhe artistë e këngëtarë të ftuar, krijuan atmosferën e një feste të vertetë.

Lexoni dhe kete

BIBLIOTEKA ”MARIN BARLETI” VLERE E KULTURES KOMBETARE

Në biblioteken “Marin Barleti” të Shkodrës ndodhetn rreth 250 mijë libra ose rreth 80 mijë …