Wednesday , 2 December 2020

PANARITI: ÇERTEFIKATAT E PRONESISE DO TE MARRIN ZGJIDHJE

Çeshtja e çertefikatave te pronesise eshte nje problem I cili pritet te marre zgjidhje pasi po bashkepunojme me Kryebashkiaken dhe Prefektin qetitujt er pronesise te konvertohen ne çertefikata pronesie duke I dhene fund ketij problem 25 vjeçar. Deklarata erdhi nga vete Ministri I Bujqesise Edmond Panariti. Persa i perket tregjeve Panariti dha apelin e prere qe te mos tregtohet jashte kushteve frigoriferike, kryesisht produktet shtazore, ndersa per bashkine dha kete mesazh

Per duhanin po shihet mundesia e ringritjes se pikes se grumbullimit ne Bushat. Panariti premtoj se do te kete me shume vemendje dhe mbeshtetje ndaj tregtareve te duhanit.

Lexoni dhe kete

PRODHIMI I ENERGJISĂ‹ SĂ‹ PASTĂ‹R NĂ‹ SHKODĂ‹R

Shkodra Ă«shtĂ« e para nĂ« prodhimin e energjisĂ« sĂ« pastĂ«r. Mesazhi Ă«shtĂ« pĂ«rcjellĂ« me vendosjen …