PANARITI INSPEKTON PUNIMET NE ARGJINATURA

MinistriI Bujqsis, Zhvillimit Rural dhe Administrimit t Ujrave Edmond Panairi ka inspektuar punimet n rrjedhn e lumit Kir n qytetin e Shkodres.Sipas Panaritit ky sht shembulli konkret se si keq-menaxhohen fondet publike, ku prmes prokurimit nga 80 milion q krkon kjo ndrhyrje, fondi ka prfunduar n 27 milion lek.Ministri Panariti krkoi avancim t punimeve edhe n hidrovorin e asit.Vitet e shkuara Shkodra sht prballur me prmbytje masive t tokave bujqsore t cilat kan shkaktuar dme t shumta n bujqsi e blegtori.

Lexoni dhe kete

BASHKIA SHKODËR VIJON NDËRHYRJEN NË RRUGËN E DUKAGJINIT

Bashkia e Shkodrës vijon punën për rehabilitimin dhe mirëmbajtjen e aksit rrugor Prekal- Kir- Mali …