Sunday , 27 September 2020

“PANDEMIA NDIKON NË TË ARDHURAT E BASHKISË SHKODËR”

Pandemia ka ndikuar edhe në të ardhurat e Bashkisë Shkodër. Një gjë e tillë pranohet edhe nga drejtori i turizmit në Bashkinë Shkodër, Gentian Mema. Ai thotë se bizneset nuk kanë realizuar të ardhurat e tyre, por edhe shumë të tjera që janë mbyllur si shkak i situatës.

Veçanarisht në qytetin e Shkodrës shumë agjensi turistike janë mbyllur shton Mema.

Ajo që vlen të theksohet është se burimi kryesor i të ardhurave të Bashkisë Shkodër është turizmi, dhe pandemia ka sjellë një ndikim të madh në këtë sektor.

Lexoni dhe kete

ZHVENDOSJA E KIOSKËS NGA PEDONALJA E SHKODRËS

E vendosur prej kohësh në pedonalen e Shkodrës, këshilltarët e këshillit bashkiak Shkodër, kërkojnë zhvendosjen …