PANDEMIA PREK EDHE MONUMENTET NË SHKODËR

18 maj, dita ndërkombëtare e muzeve, përkoi pikërisht me hapjen e muzeve në vendin tonë pas situatës së pandemisë. Në një prononcim për mediat, drejtorja e drejtorisë rajonale kombëtare të kulturës Shkodër, Majlinda Laçaj, foli për masat e ndërmarra për respektimin e rregullave.

Laçaj tregon oraret që do jenë të hapura muzetë. Por, pandemia ka ndikuar së tepërmi për të ardhurat nga kalaja Rozafa, të cilat kanë rënë ndjeshëm.

Gjithsesi, deri në hapjen e kufinjve, Kalaja Rozafa do të vijojë të ketë një frekuentim të ulët të vizitorëve, pasi pjesa më e madhe e tyre vijnë nga vendet e huaja.

Lexoni dhe kete

NDOTJA E BREGDETIT TE KUNES NE SHENGJIN

Çdo vere në 3 vitet e fundit Plazhi i Kunës në Shëngjin ka qenë thuajse …