PANKARTA ME ENVER HOXHEN, DRANGU: FYERJE NDAJ POPULLIT SHQIPTAR

Festimet per 75-vjetorin e Konferences se Pezes u shoqeruan me pankarta ne duar te ish- diktatorit Enver Hoxha nga nostalgjiket e atij regjimi por edhe te rinj. Sipas kryetarit te shoqates se te perndjekurve politik, dega Shkoder, Zenel Drangu kjo eshte  nje fyerje qe i behet popullit shqiptare, pasi tentojne te ngjallin vuajtjet e popullit gjate asaj kohe. Drangu thekson se ne shkolla duhet mesuar cfare eshte bere ne rregjimin komunist.

Nga ana tjeter, Drangu e shikon si poizitive hyrjen ne fuqi te ligjit qe heq dekoratat e ish-shefave komuniste.

Maxhoranca ka vendosur te ktheje ne parlament dhe te miratoje ndryshimet ne ligj per heqjen e dekoratave, titujve te nderit dhe medaljet per ish-drejtuesit e larte te komunizmit dhe bashkepunoret e Sigurimit te Shtetit.

Lexoni dhe kete

REZULTATET E PROVIMEVE TE MATURES SHTETERORE

Prej pak ditësh, kanë dalë notat e lëndëve të gjuhes shqipe-letërsisë, gjuhës angleze dhe matematikës …