PANORAMË E MEDIAVE LOKALE NË SHQIPËRI

“Panoramë e mediave lokale në Shqipëri” titullohet libri i autorit dhe pedagogut Erlis Çela. Një libër që flet për problematikat e mediave lokale në vendin tonë. Takimi i parë u zhvillua me gazetarët e Qarkut Shkodër.

Por, si e komenton Çela marrëdhënien e kryeministrit Rama me mediat?

Libri vjen i shkruar në dy gjuhë, shqip dhe anglisht.

Lexoni dhe kete

AKADEMIA E LIDERSHIPIT NE “ARKA”

“Hapësira urbane si  sferë aktive për transformin e shoqërisë” ishte tema e cila u mbajt …