Sunday , 8 December 2019

”PAPUNËSIA KA ARRITUR NË 42% NË VEND”

Mbi 2000 familje të vrojtuara nga Banka e Shqipërisë raportuan rënie të punësimit, të ardhurave dhe shpenzimeve në gjashtë muajt e parë të vitit. Edhe kreu i BSPSH Shkodër, Albert Tuka, e pranon një gjë të tillë dhe thotë se papunësia në Shqipëri ka arritur në 42%. Sipas tij, keq-qeverisja e vendit i ka çuar shqiptarët drejt një gremine social – ekonomike.

Tuka thekson se çdo ditë po mbyllen biznese.

Rezultatet e vrojtimit treguan se niveli i përgjithshëm i të ardhurave dhe shpenzimeve të familjeve ka rezultuar në rënie gjatë periudhës.

Lexoni dhe kete

TËRMETI/ GATI TË NISË PROÇESI I RIPARIMEVE, RAMA: KEMI PROBLEM ME FUQINË PUNËTORE NË VEND

”Në Tiranë dhe Durrës është gati të fillojë proçesi i riparimeve. Janë 30 persona në …