Wednesday , 2 December 2020

PARADOKSI ME SEZONIN TURISTIK NË VEND

Sezoni turistik në plazhin e Velipojës ka javë që është mbyllur nga pushuesit për shkak të uljes së temperaturave dhe reshjeve të shiut.

Por nuk ndodh e njëjta gjë për bizneset. Këto të fundit kanë lidhur kontratat deri me 15 nëntor, edhe pse nuk ka pushues në këtë zonë turistike. Për një gjë të tillë flet edhe drejtori i turizmit në Bashkinë Shkodër, Gentian Mema.

Sipas Memës, ky është një vendim i tillë i çuditshëm…

Si rrjedhojë, bizneset përveç se kaluan një sezon të vështirë turistik për shkak të pandemisë, do të duhet të paguajnë taksa deri me 15 nëntor, në një zonë ku mungojnë pushuesit.

Lexoni dhe kete

PRODHIMI I ENERGJISË SË PASTËR NË SHKODËR

Shkodra është e para në prodhimin e energjisë së pastër. Mesazhi është përcjellë me vendosjen …