PARKIMET DYSHE, SHQETESIM NE “RRUGEN E GJERE”

Parkimet dyshe vijojne te jene nje problem shqetesues ne qytetin e Shkodres. Nje nga rruget qe e vuan kete problematike eshte edhe  “Rruga e Gjere”. Qytetaret kerkojne qe drejtuesit te automjeteve te mos parkojne cdo vend gjate rruges, pasi krijon problem per levizjen e tyre. Problem, sidomos per ato qe levizin me bicikleta. Situata behet me shqetesuese sidomos gjate fundjavave, atehere edhe kur levizjet me automjete jane me te shumta. Parkimet dyshe i gjen ne kete rruge qe nga sheshi i Ish-5 Heronjve deri tek stadiumi “Loro Boriçi”.

Sipas qytetareve, duhet me shume nderhyrje nga policia rrugore, ne menyre qe nje fenomen i tille te mos jete me i pranishem ne shume rruge te qytetit te Shkodres, pasi parkimet dyshe jane prezente edhe ne shume zona te tjera te qytetit te Shkodres.

Lexoni dhe kete

INFRASTRUKTURA NE LEZHE E AKSESUESHME PER INVALIDET

Trotuaret e qytetit të Lezhës tashmë do të jenë lehtësisht të aksesueshme edhe për përsonat …