Sunday , 29 November 2020

PARKIMET DYSHE TE AUTOMJETEVE RREZIKOJNE JETEN E QYTETAREVE

Parkimet dyshe te automjeteve vijojne te jene nje problem shqetesues ne rruget e qytetit te Shkodres. Por, problemi eshte me shqetesues per ato qe levizin me bicikleta. Ne fakt jane vete qytetaret te cilet e shprehin perseri nje shqetesim te tille per Tv Rozafa.

Nga parkimet ne vende te pacaktuar, qytetaret theksojne se detyrojne te levizin ngjitur me automjetet, duke rrezikuar jeten e tyre.

Edhe pse nje shqetesim i tille eshte shfaqur edhe me heret ne Tv Rozafa, akoma nuk ka nje reagim per nje problematike te tille, qe vijon te jete e pranishme ne qytetin e Shkodres, qe njihet si qyteti i bicikletave, por hapesirat e bicikletave nuk respektohen.

Lexoni dhe kete

TERMETI U DEMTOI BANESEN, 12 MUAJ JETESE NE ÇADER

Prej 12 muajsh, kjo çader është streha e vetme e familjes Murati në Fushe Milot …