Friday , 22 January 2021

PARTIA DEMOKRATIKE PERKUJTON BESELIDHJEN E LEZHES

576-vjetori i Besëlidhjës së Lezhës është perkujtuar edhe nga Partia Demokratike. Përfaqësues lokal dhe qëndror të kësaj force politike vendosen buqeta me lule në vendin që perkujton këtë ngjarje të rendesishme që sipas tyre është një bashkim edhe shpirteror i shqiptarëve.

Duke ju referuar tubimit të thirrur nga Presidenti Meta, sekretari ligjor i Partisë Demokratike tha se qytetaret pa ngjyrime politike, duke të ringrihen për mbrojtjen e kushtetutes.

Lexoni dhe kete

PËRMBYTJET, REAGON EDHE PD SHKODËR

Për situatën e përmbytjeve në Bashkinë Shkodër ka reaguar edhe kreu i PD Shkodër, Xhevdet …