Wednesday , 23 September 2020

“PARTITE POLITIKE EVROPIANE” NE SHKODER

“Partite politike evropiane” ka qene tema e takimit te zhvilluar ne Qendren e Informimit te Bashkimit Evropian ne Shkoder. Ne kete takim moren pjese te rinj te forcave politike ne qytetin e Shkodres.

Qellimi i ketij aktiviteti ishte informimi i te rinjve te qytetit te Shkodres te angazhuar ne veprimtari politike me Parlamentin Evropian dhe partite politike ne kete parlament.

Te rinjte diskutuan me njeri – tjetrin per rolin e partive politike ne Parlamentin Evropian. Parlamenti Evropian eshte nje forum publik i shprehjes se mendimit dhe nje organ bashkevendoses i komunitetit.

Lexoni dhe kete

ÇUN LAJÇI NË SHKODËR PËR TË SHITUR LIBRAT E TIJ

Nga Shkodra, aktori i mirĂ«njohur Çun Lajçi kishte vendosur tĂ« promovonte librat e tij, por …