Monday , 16 September 2019

Pas 1 Prillit, ilacet kushtojne 20% me lire!

Ilacet ne te gjitha farmacite e vendit do te kushtojne 20 % me lire pas dates 1 prill te ketij viti. Ky fakt eshte bere i ditur nga drejtori i fondit te sigurimit te detyrueshem te kujdesit shendetsor astrit beci. Uljen e cmimit te barnave beci e prezantoi nga qyteti i lezhes ku ishte i pranishem ne analizen vjetore te drejtorise rajonale ne kete qark.

N treguesit e paraqitur n kt analize per rajonin e lezhes sht br e ditur se vetem brenda muajit janar jan shprndar rrreth 2 mije karta shndeti, ndrsa eshte numri i vizitave te kryera gjate vitit 2014 ishte 32 mije me shume se ato te kryera nje vit me pare.

N Lezh do t nis edhe pilotimi i projektit t zyrave me nj ndales ku do t shprndahen edhe kto karta.Gjithashtu gjat ktij viti do t ofrohen 10 paketa shndetsore n spiatalet publike dhe jo publike pr pacientet n nvoj.

Lexoni dhe kete

DOM BLEDAR HUBA PËRFUNDON MISIONIN TE ORATORI “DON BOSKO”

Drejtuesi i Oratorit “Don Bosko” në Shkodër, Dom Bledar Huba, ka përfunduar misionin e tij …