Sunday , 27 September 2020

PAS SHAHINIT, NJË TJETËR MINISTËR NUK DO JETË MË NË QEVERI

Pas ministres së arsimit, Besa Shahini, edhe ministri i brendshëm, Sandër Lleshaj, e ka pranuar se nuk do jetë më në qeveri. Një deklaratë të tillë ai e bëri nga Vlora, ku u prezantua struktura e re “Shqiponja”.

Lleshaj foli edhe për goditjen e krimit si edhe për kanabisin…

Gjithashtu, ministri Lleshaj foli për përmirësim të gjithë indikatorëve të cilët masin performancën e punës së policisë, ndërsa ftoi të rinjtë e diplomuar në sektorët përkatës t’i bashkohen radhëve të policisë.

Lexoni dhe kete

“NËSE KA VULLNET POLITIK, SHQIPËRIA MUND TË KETË ZGJEDHJE TË LIRA”

Nga Shkodra, ambasadori britanik në vendin tonë, Duncan Norman, deklaroi se nëse ka vullnet politik, …