PAS VIZITËS SË LLESHAJ, ZBRET NË TERREN NIKO BRAHIMAJ

Një ditë pas vizitës së ministrit Lleshaj në tregjet e Shkodrës, ka zbritur këtë të marte në terren edhe drejtori i Policisë Shkodër, Niko Brahimaj.
Ai ishte i shoqëruar edhe nga drejtori i departamentit për hetimin e krimeve në Policinë e Shtetit, Tonin Vocaj, duke vëzhguar situatën në tregje. Brahimaj u shpreh se situata sot është ndryshe dhe se shkodranët i mirëkuptojnë masat e vendosura nga qeveria.
Inspektimet u zhvilluan kryesisht në zonën e Rusit.

Lexoni dhe kete

MARATONA E DHURIMIT TË GJAKUT PËR FËMIJËT TALASEMIKË

Nevoja e madhe e dhurimit të gjakut për fëmijët talasemikë ka bërë që Vëllazëria Ungjillore …