Wednesday , 29 September 2021

“PASHKET NE JAZZ 3” KONCERT MUZIKOR NE SHKODER

“Pashket ne Jazz 3” eshte titulli i koncertit muzikor te organizuar mbremjen e se Henes ne sallen “Kardinal Mikel Koliqi” ne qytetin e Shkodres. Nje koncert, i cili organizohet per te tretin vit me rastin e festes se Pashkeve. Paulin Ujka, organizator i koncertit, foli rreth organizimit te ketij koncerti, ku theksoi se risia e ketij viti eshte se te gjitha kenget jane ne shqip.

Aktiviteti i organizuar nga famullia e Shen Shtjefnit u ndoq nga besimtaret e krishtere, te cilet ndoqen kenget e performuar ne shqip nga te rinj te qytetit te Shkodres.

Lexoni dhe kete

“GISHTËZAT”, SHFAQJE PËR FËMIJË NË AMBIENT TË HAPUR

E kishin përgatitur shfaqjen që të jepet në teatrin “Migjeni”, një shfaqje për fëmijë, me …