Sunday , 29 November 2020

PASOJAT E PANDEMISË TEK PUNËSIMI

Goditja në shumë sektorë si shkak i pandemisë ka nisur që në shkurt, sidomos te fasoneritë. Por, pas përhapjes së virusit, zyra e punës u kthye në një zyrë shërbimesh për të plotësuar dosjet për pagesa papunësie.

Shprehet kështu drejtorja e zyrës së punës Shkodër, Rozafa Zmijani, gjatë një interviste për TV Rozafa.

Ajo e pranon se ka qenë një situatë e vështirë në turizëm, kryesisht në zonën e Velipojës…

Ndërkohë, uron që të mos kemi një karantinë të dytë pasi do ishte një katastrofë për të gjithë ne.

Lexoni dhe kete

TERMETI U DEMTOI BANESEN, 12 MUAJ JETESE NE ÇADER

Prej 12 muajsh, kjo çader është streha e vetme e familjes Murati në Fushe Milot …