Wednesday , 25 April 2018

“BY-PASS-i PO NA IZOLON, JANE SHKAKTUAR SHUME DEME”

Ndertimi i By-Passit vijon te sjelle debate ne qytetin e Shkodres. Por ne zonen e Dobraçit te Ri, by-passi ka bere me shume deme. Banore te zones akoma nuk kane marre shpronesimet qe u takojne per tokat qe u jane demtuar. Ato thone se by-passi i ka izoluar dhe u ka shkaktuar edhe deme ekonomike, ndersa shprehen se kane te gjitha dokumentat e rregullta.

Te henen nje perfaqesi e kesaj zone do te zhvillojne nje takim me perfaqesues te autoritetit rrugor shqiptar.

Edhe pse eshte projektuar per te lehtesuar qarkullimin e automjeteve ne Shkoder duket se ndertimi i by-passit po sjell me shume probleme, ku banoret e Dobracit te Ri jane me te prekur nga ky investim.

Lexoni dhe kete

MBESHTETJA NDAJ FERMEREVE NGA PROJEKTI “AGRO-TURIZEM ALBANIA”

USAID, Ambasada e Suedisë dhe CEED Albania, në bashkëpunim me Bashkinë Shkodër, organizuan këtë të …