Thursday , 21 February 2019

BY-PASSI DHE PLANI I PERGJITHSHEM VENDOR I BASHKISE SHKODER

Punimet qe po kryhen ne by-pass ne zonen e Dobraçit vijojne te jene nje shqetesim per banoret e asaj zone. Ato kane zhvilluar disa here edhe protesta por deri tani nuk kane marre asnje zgjidhje. Per kete, kryebashkiakja e Shkodres, Voltana Ademi beri me dije se eshte derguar kerkese per rishikim te projektit “by-pass perendimor” te qytetit te Shkodres ne lotin 1. Shkresa i eshte derguar si ministrise se infrastruktures dhe energjetikes ashtu edhe autoritetit rrugor shqiptar.

Por, Ademi u ndal per te komentuar edhe planin e pergjithshem vendor te Bashkise Shkoder.

Ne lidhje me kete plan pritet nje pergjigje sa me e shpejte nga qeveria theksoi nder te tjera kryetarja e Bashkise Shkoder.

Lexoni dhe kete

MUNGESA E ENERGJISE, QYTETARET BLLOKOJNE ZYRAT E OSHEE NE LAÇ

Banoret e fshatrave të Malësisë së Kurbinit, bllokuan zyrat e Operatorit të Shpërndarjes së Energjisë …