Wednesday , 18 July 2018

“BY-PASSI, VEPRA ME E SHEMTUAR NE SHKODER”

By-passi teknikisht eshte i parealizueshem, ndersa persa i perket anes ekologjike eshte fatale ndertimi i tij. Keshtu shprehet specialisti ne Shkoder, Sulejman Vekshari. Me ndertimin e by-passi qytetit te Shkodres i vendoset nje perde thote Vekshari duke e konsideruar si vepren me te shemtuar ne Shkoder.

Vekshari tregon problemet qe sjell ndertimi i by-passit. Me ndertimin e tij, Vekshari shton se do te shohim nje mocal qe nuk eshte pare ne historine e qytetit te Shkodres.

Specialisti Vekshari kerkon nga Bashkia Shkoder qe te nderhyje menjehere per te ndaluar punimet e by-passit.

Lexoni dhe kete

MUNGESA E TERMINALIT, AUTOBUSET PARKOJNE NE MES TE QYTETIT

Sezoni turistik rrit numrin e turistëve në qytetin e Shkodrës. Shumë turistë vijnë nga vende …