PASTRIMI I BREGUT TE LUMIT BUNA NGA ORGANIZATAT!

Pastrimi i bregut te lumit Buna ka qene aktiviteti i rradhes ndergjegjesues i organizuar nga EKO Mendje ne mbeshtetje te Ecovolis, Administrates se Zonave te Mbrojtura Shkoder, DAR Shkoder dhe REC Albania. Nje aktivitet qe vjen ne kuader te Javes Europiane te Levizshmerise. Lumi Buna ka nevoje pre nderhyrje, per shkak te mbetjeve te shumta. Sipas drejtuesit te “Eko Mendje”, Mirsad Basha, mbetjet nuk mund te pastrohen vetem nga aktivistet, por duhen projekte nga institucionet per nje pastrim me te madh.

Kjo eshte dita e trete qe organizohen te tilla aktivitete ndergjegjesuese dhe do te vijojne edhe ne ditet ne vijim ne zona te tjera te qytetit te Shkodres.

Lexoni dhe kete

NDOTJA E BREGDETIT NE KUNE-VAIN, JA ÇFARE KERKON PREFEKTI I QARKUT LEZHE

Prefekti i Lezhës Gjergj Prendi, i kërkuar policisë dhe prokurorisë që të thellojnë hetimet në …