Tuesday , 19 November 2019

PASTRIMI I BREGUT TË LIQENIT TË SHKODRËS

Për të dytin vit, Bashkia e Shkodrës ka vijuar projektin e punësimit të pjesëtarëve të familjeve më në nevojë, duke i angazhuar në punë publike në dobi të komunitetit. Prej disa ditësh, ka nisur pastrimi i bregut të Liqenit të Shkodrës, në afërsi të Shirokës me synim largimin e mbetjeve të ndryshme dhe krijimin e një hapësire të shfrytëzueshme nga qytetarët.

Ademi pranon problematikën në administrimin e liqenit të Shkodrës.

Përmes këtij projekti, jo vetëm sigurohet një burim jetese për familjet më në nevojë në Bashkinë e Shkodrës por i bëhet një shërbim mjaft i vlefshëm edhe mjedisit.

Lexoni dhe kete

KARTA E STUDENTIT, REAGON ZV/REKTORI I SHKODRES

Zëvëndës rektori i Universitetit “Luigj Gurakuqi” të Shkodrës Gëzim Dibra ka dale në një konferencë …