PASTROHET BREGDETI I TALES NE LEZHE

Pasi u ndot serish nga mbeturinat e sjella ne breg nga deti pas rreshjeve te shiut te javes qe po mbyllet, njesia administrative nisi menjehere pastrimin e brezit te reres nw plazhin e tales ne lezhe. Punonjes sherbimesh, administrata dhe mjete u angazhuan qe gjithcka te jete gati gjate kesaj fundjave ndersa temperaturat do te jene shume te larta.

Administratori i shenkollit Albert Rrusti eshte i bindur se pushuesit do te gjejne nje plazh te paster ne tale duke garantuar se do te vijohet me nderhyrje dhe permirsim sherbimesh.

Nderhyrjet e kryera me heret edhe ne infrastrukturen rrugore, shtimin e konteniereve te mbeturinave, permirsimi i sherbimeve per pushuesit, sigurimi i sherbimit shendetesor pergjate 16 oreve dhe se fundmi edhe rritja e kapaciteteve hoteliere ka rritur edhe pritshmerite e autoriteteve lokale dhe bizneseve per kete sezon veror ne plazhin e Tales.

Lexoni dhe kete

SHOQERIMI I GAZETARIT ELVIS HILA, REAGON KESHILLI I EUROPES

Këshilli i Europës ka reaguar në lidhje me shoqërimin nga policia të gazetarit të Tv …