Friday , 27 November 2020

PD: 10 MËSUES KANË HUMBUR JETËN NGA COVID-19

Me anë të një deklarate për mediat, Partia Demokratike, denoncoi faktin se janë 10 mësues që nga fillimi i vitit shkollor që janë ndarë nga jeta pikërisht për shkak të Covid-19.

Ish deputetja Albana Vokshi, tha se situata në shkolla është alarmante dhe jashtë çdo kontrolli.

Shkollat janë sot ndër vatrat më të rrezikshme të perhapjes së infeksionit, sepse qeveria nuk do t’ia dijë për shëndetin e nxënësve dhe mësuesve theksoi Vokshi.

Prandaj, PD i bëri përsëri kërkesa qeverisë…

Sipas PD, çdo ditë e humbur pa zbatimin e këtij plani vë në rrezik shëndetin dhe jetën e mësuesve.

Lexoni dhe kete

MEDIU: QEVERIA PO PËRDOR PANDEMINË PËR INTERESA POLITIKE

Opozita vijon të hedhë akuza ndaj qeverisë për keq-menaxhimin e situatës së pandemisë. Kreu i …