Tuesday , 29 September 2020
Breaking News

PD ANKIMON VENDIMIN E PROKURORISE PER 30 QERSHORIN

Partia Demokratikë në Lezhë ka ankimuar në Gjykatë vendimin e prokurorisë për mosfillimin e proçedimit penal për zgjedhjet vendore të 30-qershorit të vitit 2019-të. Sipas Sekretares të degës së PD-së Alfrida Marku përsonat e ngarkuar për adiministrimin e proçesit zgjedhor kanë kryer veprimë të kundraligjshme, por sipas saj prokuroria nuk ka vepruar për të hetuar këtë çështje, pavarësisht se ka patur prova të mjaftueshme.

Denoncimi në prokurori për parregullsitë e zgjedhjeve të 30 qershorit u bë 9-muaj më parë nga Partisë Demokratike, por organi i akuzes nuk nisi hetimet me argumentin se nuk ka veper penele.

Lexoni dhe kete

PD NIS FUSHATËN ELEKTORALE

Ka nisur faza e tretë e përzgjedhjes së kandidatëve për deputetë të Partisë Demokratike. Procesi …