Sunday , 29 November 2020

PD: BIZNESET NË GJENDJE TË VËSHTIRË, PAGUAJNË MË SHUMË ENERGJI ELEKTRIKE

“Energjia elektrike është një nga faturat që rëndon më shumë biznesin”. \

Kështu deklaron Partia Demokratike, teksa përfaqësuesi i saj Eno Bozdo ka parë nga afër gjendjen e bizneseve.

Sipas PD, fatura me çmimin e rritur të energjisë, tani po ndjehet edhe më shumë, për shkak të rënies drastike të xhiros.

Bozdo theksoi se në planin e PD për rimëkëmbjen, ulja e çmimit të energjisë për familjet dhe biznesin është një nga pikat kryesore.

Lexoni dhe kete

MEDIU: QEVERIA PO PËRDOR PANDEMINË PËR INTERESA POLITIKE

Opozita vijon të hedhë akuza ndaj qeverisë për keq-menaxhimin e situatës së pandemisë. Kreu i …