Saturday , 5 December 2020

PD DENONCON SITUATEN E VESHTIRE E SHKOLLAT E LEZHES

Partia Demokratike ka denoncuar situatën e vështirë në të cilen ndodhet arsimi ne Lezhe në prag të nisjes së vitit të ri shkollor. Duke ju referuar shkollës 9-vjeçare Gjergj Kastrioti e cila u demtua nga tërmeti dhe vijon të qëdrojë në këmbë, ish-deputetja e Partisë Demokratike, Lindita Metaliaj, u shpreh se ende nuk është gjetur zgjidhje se ku do ta zhvillojnë proçesin mësimor 650 nxënësit e kësaj shkolle.

Partia Demokratike i kërkon pushtetit vendor dhe atij qëndror që të marrin masa për krijimin e kushteve në shkolla për zhvillimin normal të proçesit mësimor.

Lexoni dhe kete

BASHA: DO E LARGOJMË TË KEQEN, SHQIPTARËT E DUAN NDRYSHIMIN

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ishte këtë të enjte në një fasoneri në Lezhë. …