Wednesday , 2 December 2020
Breaking News

PD KUNDËR ZGJEDHJEVE ME 30 KORRIK NË UNIVERSITETE

Përveç studentëve, edhe Partia Demokratike ka dalë kundër vendimit të ministrisë së arsimit për zhvillimin e zgjedhjeve me 30 korrik.

Sipas PD, qeveria po shfrytëzon pandeminë për të uzurpuar arsimin e lartë me zgjedhjet e paligjshme dhe pa garë të 30 Korrikut.

Sipas Vokshit, PD në qeveri do të krijojë kushtet për rikthimin e autonomisë në universitete dhe nxjerrjen e arsimit të lartë jashtë kontrollit politik.

Lexoni dhe kete

BASHA: SHQIPËRIA ËSHTË SHPOPULLUAR NGA TË RINJTË NË 7 VITE TË RAMËS

Kreu i PD, Lulzim Basha, ka zhvilluar këtë të hënë një takim me nëna, të …